Gemini Meisjes C1 staat voor een spannende strijd in de Regiobeker. Foto: PR

Gemini Meisjes C1 staat voor een spannende strijd in de Regiobeker. Foto: PR

Gemini Meisjes spelen voor plek in halve finale Regiobeker

Sport

BORCULO - Maandag 12 februari spelen de volleybalmeiden van Kerkemeijer Gemini C1 in de kwarfinale van de Regiobeker Meisjes C-jeugd van de Regio Oost. 

Dit nog zeer jonge team van 12- en 13-jarige meiden is heel talentvol, fanatiek en leergierig. Ze staan drie of vier maal per week in de hal om te trainen of een wedstrijd te spelen. De kern van het team speelt vanaf de mini’s nu voor het derde seizoen met elkaar en heeft met trainer/coach Bas Scholte in ’t Hoff qua niveau grote sprongen gemaakt. In de reguliere competitie spelen ze nu in de hoofdklasse. De meiden uit Borculo, Haarlo en Beltrum wonnen in de vorige ronde in het, voor hen onbekende heel grote Omnisport in Apeldoorn, met 3-1 van Dynamo Apeldoorn C1.

Maandag spelen ze tegen de C1 van Rivo Rijssen, dat in de eerste seizoenshelft kampioen werd in de hoofdklasse en nu in de hoogste klasse, de topklasse, speelt. Voor de Gemini-meiden is het dan ook een prachtige uitdaging om tegen hen voor een plek in de halve finale te spelen. Zij hopen op heel veel ondersteuning van enthousiaste supporters. De wedstrijd in sporthal ’t Timpke begint om 18.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo