Twee jongens van het jeugdige VV Ruurlo 6 team willen met het toernooi zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Foto: PR

Twee jongens van het jeugdige VV Ruurlo 6 team willen met het toernooi zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Foto: PR

Ruurlo 6 houdt zaalvoetbaltoernooi voor Alpe d’huzes

Sport

RUURLO – Het zesde seniorenelftal van voetbalvereniging Ruurlo houdt zaterdag 30 december in sporthal ‘t Rikkenhage een zaalvoetbaltoernooi voor het goede doel onder het motto ‘D’r an’. Iedereen is welkom, van recreant tot ambitieuze (zaal)voetballer, zowel mannen als vrouwen, jongens en meisjes zolang de sportiviteit maar voorop staat. De minimumleeftijd om mee te doen is vijftien jaar. Ook teams van buiten Ruurlo kunnen deelnemen. 

Door Jan Hendriksen

Er wordt gespeeld met vijftallen in een zaalvoetbalopstelling. De teams moeten zorgen voor voldoende spelers om door te kunnen wisselen. “Twee jongens van ons jeugdige VV Ruurlo 6 team gaan proberen met de organisatie van het toernooi zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De moeder van Jonathan Slot is dit jaar overleden aan kanker en samen met zijn beste vriend Julian Vrielink gaan ze dit doen door de Alpe d’huzes met de fiets te beklimmen. Wij als teamgenoten/begeleiding/organisatie willen hun helpen om zoveel mogelijk geld op te halen en daarom organiseren we dit toernooi”, zo laat één van de leiders Bernd-Henk Voskamp van het elftal weten.
Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt 25 euro per team. Er is een prijs voor het beste team, beste keeper, beste speler en voor de topscorer. En uiteraard krijgt het sportiefste team ook een prijs en staat gezelligheid hoog in het vaandel. Ook vindt er tijdens het toernooi een verloting plaats met prachtige prijzen zoals een toegangskaart voor een thuiswedstrijd van De Graafschap, FC Twente en Vitesse, voetbalshirts, sjaals, voetbaltassen, horecabonnen en andere waardebonnen. In de pauze gaat zanger Tim Schot optreden. Ook DJ Superrr Maxx is van de partij.

Opgeven
Men kan zich opgeven voor het toernooi door een e-mail te sturen naar vvruurlozes@gmail.com. Mocht men het initiatief direct willen steunen dan kan dat via: Stichting Alpe d’HuZes - d’r an! (opgevenisgeenoptie.nl).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo