Net als voorgaande jaren wordt sporthal ‘t Rikkenhage omgebouwd tot een gezellige arena met twee podia. Foto: PR

Net als voorgaande jaren wordt sporthal ‘t Rikkenhage omgebouwd tot een gezellige arena met twee podia. Foto: PR

RGV Gala dit jaar in stijl van Cirque du Soleil

Sport

RUURLO – Na een aantal jaren van afwezigheid vindt zaterdag 25 november in sporthal ’t Rikkenhage weer het succesvolle RGV Gala plaats. Evenals de vorige edities is er dit jaar door de Ruurlose gymnastiekvereniging wederom gekozen voor een thema. Dit jaar is dat ‘Cirque Gymnastique Magique’ een betoverend gala in de stijl van Cirque du Soleil. 

Net als voorgaande jaren wordt sporthal ‘t Rikkenhage omgebouwd tot een gezellige arena met twee podia, waar op zaterdagmiddag de jongste RGV-leden hun kunsten vertonen en op zaterdagavond ruimte is voor de oudere leden. Samen met de leiding, is de speciaal opgerichte Gala commissie al een tijdje bezig met alle voorbereidingen. Tijdens beide voorstellingen zijn er naast de acts van de eigen leden, ook nog andere acts te zien. Zo komen onder anderen de kersverse Hollands Got Talent-winnaars Rik & Aimée speciaal naar Ruurlo komen om tijdens zowel de middag- als de avondvoorstelling gave demo’s te laten zien, mede mogelijk gemaakt door Praktijk Fyrtuoos.
De middagvoorstelling van het RGV Gala begint om 13.30 uur. De avondvoorstelling start om 19.00 uur. De zaal is telkens een half uur voor aanvang open. In de pauze vindt ook een verloting plaats. Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop op www.rgv-ruurlo.nl (pauzedrankje inbegrepen). Kinderen tot en met 12 jaar én deelnemers hebben gratis toegang.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo