De voorzitter van de vereniging, Gerrit Stigter, prees de vele verdiensten van Joke Gotink voor de bridgesport in het algemeen en de vereniging in het bijzonder. Foto: PR

De voorzitter van de vereniging, Gerrit Stigter, prees de vele verdiensten van Joke Gotink voor de bridgesport in het algemeen en de vereniging in het bijzonder. Foto: PR

Joke Gotink benoemd tot erelid Ruurlose Bridgeclub

Sport

RUURLO – De Ruurlose Bridgeclub heeft 11 oktober haar algemene ledenvergadering gehouden op de eigen speellocatie, café-restaurant De Tapperij. Op deze vergadering hebben de leden van de vereniging unaniem ingestemd met het bestuursvoorstel om Joke Gotink tot erelid van de vereniging te benoemen.

De voorzitter van de vereniging, Gerrit Stigter, prees de vele verdiensten van Joke Gotink voor de bridgesport in het algemeen en de vereniging in het bijzonder. De Ruurlose vervult al lange tijd de functie van wedstrijdleider en arbiter voor de woensdagcompetitie. Daarnaast is zij een ware ambassadrice voor de bridgesport. Zij geeft bridge les aan scholieren en brengt elk jaar vele cursisten de basisbeginselen van het bridgen bij. Joke Gotink werd door voorzitter Gerrit Stigter van harte bedankt voor haar inzet en hoopt dat de vereniging daar nog jaren van mag profiteren. Als dank werd Joke een mooie bos bloemen overhandigd en werd zij voor de resterende duur van haar lidmaatschap vrijgesteld van contributiebetaling.

Interne competitie
De cursisten die bij Joke Gotink lessen hebben gevolgd, melden zich daarna vaak aan als lid van de vereniging. Mede door deze nieuwe instroom kent de Ruurlose Bridgeclub een gestage groei. Vorig jaar werd het honderdste lid verwelkomd, nu staat de teller op 111 leden. Deze kunnen op twee momenten deelnemen aan de interne competitie: voor de competitie op maandagmiddag staan 62 en voor die op woensdagavond 81 deelnemers ingeschreven.
Meer informatie over de Ruurlose Bridgeclub is te vinden op de website: https://ruurlosebridgeclub.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant