Sietske van Eijkel Brouwer-Janszen is benoemd tot het veertiende erelid van volleybalvereniging Gemini. Foto: PR
Sietske van Eijkel Brouwer-Janszen is benoemd tot het veertiende erelid van volleybalvereniging Gemini. Foto: PR Bert-Jan Boerstoel

Kerkemeijer Gemini heeft er weer een erelid bij

Sport

BORCULO - In de op 12 september gehouden algemene ledenvergadering van volleybalvereniging Gemini, is Sietske van Eijkel Brouwer-Janszen benoemd tot erelid, het veertiende erelid van de vereniging. Omdat zij onmogelijk bij deze vergadering aanwezig kon zijn, gingen voorzitter Wim Luimes en ledenadministrateur Bert-Jan Boerstoel bij Sietske op bezoek. 

In zijn toespraak keek de voorzitter terug op haar 40-jarig lidmaatschap van Gemini, dat zij vorig seizoen beëindigde als kampioen met haar team Dames 6. Gedurende heel veel jaren heeft zij zich vrijwillig ingezet voor de vereniging. Zij was twee jaar bestuurslid, zeven jaar commissielid als scheidsrechterscoördinator, (regio)scheidsrechter, scheidsrechtersbeoordelaar en begeleider, elf jaar vertrouwenscontactpersoon en trainer/coach. Men kon altijd een beroep op haar doen. Voor de vereniging meer dan voldoende redenen om haar te benoemen tot erelid. Als aandenken kreeg zij een oorkonde en natuurlijk een prachtige bos bloemen. Van de huldiging werden foto’s en een video gemaakt, waarin was te zien dat zij heel erg verrast, maar ook ingenomen was met deze benoeming. Trots en dankbaar.

Tijdens de vergadering in een zaal van hoofdsponsor Buitencentrum Kerkemeijer werd de video vertoond, waarna er een luid applaus volgde van de aanwezige leden voor dit nieuwe erelid. Enerzijds als instemming met de benoeming, anderzijds als eerbetoon voor haar langjarige inzet voor de vereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo