Chantal Nijhof met haar paard Neymar. Foto: Noa ter Braak
Chantal Nijhof met haar paard Neymar. Foto: Noa ter Braak

Pasruiters boeken successen op concoursen in de regio

Sport

NEEDE - Chantal Nijhof van de Pasruiters pakte in Laren de eerste prijs met Neymar door dubbel foutloos te blijven. Clubgenoot Amy Laponder werd tweede met haar pony. Ook Fajah Schurink was succesvol met twee eerste prijzen. Zij reed op het dressuurconcours in Goor. In Barchem was ook dit weekend een vier- en zestallenwedstrijd; daar greep het viertal van de Pasruiters het goud.

Afgelopen weekend kwamen weer verschillende Pasruiters succesvol aan de start tijdens diverse concoursen. Allereerst wist het viertal van de Pasruiters de vier- en zestallenwedstrijd in Barchem te winnen. Het viertal bestaat uit de ruiters: Wouter Hermelink, Chantal Nijhof, Zsa-Zsa van der Vlugt, Ylva van der Vlugt, Elke Kettering en Britt Riethorst, onder leiding van Anton Hermelink.

Tijdens het springconcours in Laren waren Amy Laponder en Chantal Nijhof succesvol. Amy wist met haar pony Kai van Orchid’s een tweede prijs te behalen in de klasse 80 cm pony’s, categorie D/E. Chantal wist met haar paard Neymar dubbel foutloos te springen in de 1.00 m. Dit was goed voor een eerste prijs. Met haar andere paard Mon Ami wist Chantal een vijfde prijs te behalen in de 1.10 m.

Fajah Schurink was succesvol tijdens het dressuur concours in Goor. Met haar pony Golden Star v.d. Schermeer’s Hof wist zij tweemaal een eerste prijs te behalen in de klasse M1/M2 pony’s.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo