Anny Becks en Els Bokkers zijn  trots op hun winst van de bridgecompetitie Trefpunt/de Berg. Foto: PR
Anny Becks en Els Bokkers zijn trots op hun winst van de bridgecompetitie Trefpunt/de Berg. Foto: PR

Anny Becks en Els Bokkers trotse winnaarsbridgecompetitie Trefpunt/de Berg

Sport

NEEDE - Vol trots namen Anny Becks en Els Bokkers de felicitaties in ontvangst, na hun zege in de bridgecompetitie van Trefpunt/ de Berg.

Anny Becks en Els Bokkers zijn de winnaars van de maandagavond-bridgecompetitie 2022-2023. Dat deden zij met een score van gemiddeld 57,65 procent. Bij Trefpunt/de Berg aan de Bergstraat 63a in Neede wordt iedere maandagavond in competitieverband gebridged.

Op vrijdagmiddag wordt er recreatief gebridged en ligt het accent op ongedwongenheid, ideaal voor de beginnende bridger. De vrijdagmiddag- en maandagavondbridge zijn afgesloten met een gezellige einddrive. Bridgen vormt een uitdaging voor de geest. Het is een fantastische manier om actief te blijven en met veel mensen een hobby te delen. Het sociale aspect is hierbij heel belangrijk.

Het nieuwe seizoen begint op maandag 4 september (van 19.30 tot 22.30 uur) en vrijdag 8 september (13.30 tot 16.30 uur). Mensen die zin hebben om te bridgen of het eens willen proberen door een keer op proef mee te doen, kunnen contact opnemen met Rikie Kerperien op tel. 0545-292561 of via een mail naar hkerperien1939@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo