Het kampioensteam van Tornax niveau 6-2. Foto: PR.

Het kampioensteam van Tornax niveau 6-2. Foto: PR. 

Kampioenen

Sport

RUURLO – In de diverse sportcompetities is dit de periode waarin de meeste prijzen worden verdeeld. Er zijn in deze krant meerdere kampioenen terug te vinden. Waaronder dit team op de foto: Tornax niveau 6-2. Maar ook Heren 1 van Tornax deed het goed; geen titel maar wel de hoogste eindklassering ooit.

Voor Tornax niveau 6-2 kon het niet meer misgaan, zaterdag 15 april. Tegenstander Avanti kon nog een gelijk puntenaantal behalen maar geen kampioen worden. Mieke, Nine, Brent en Lars hadden zich ten doel gesteld er voor te zorgen dat Avanti niet gelijk zou komen. Tornax startte de wedstrijd goed, met winst in de eerste set. Maar de jongens van Avanti gaven zich niet zomaar gewonnen en haalden de tweede set binnen. Met fantastische acties in de derde set van Tornax werd het 2-1. Zouden ze dan de wedstrijd ook nog gaan winnen? Avanti dacht hier echter anders over en gaf extra gas waardoor zij de vierde set wonnen; met als gevolg een vijfde set. Het werd een echte kampioenswedstrijd. Helaas voor de Ruurloërs won Avanti de vijfde set en ging er met de winst vandoor.
Tornax kon echter het kampioenschap gaan vieren met medailles van de Nevobo, bloemen, snoep en drinken van de club, kampioenshirtjes en gebak van de ouders en een chocoladepaashaas van Avanti.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant