De spelers van Tornax aan de winst in de derde set op Dynamo Neede. Foto: PR.

De spelers van Tornax aan de winst in de derde set op Dynamo Neede. Foto: PR. 

Tornax pakt punt tegen Dynamo Neede

Sport

RUURLO – Met drie afwezigen trapten de mannen van de Ruurlose volleybalvereniging Tornax afgelopen zaterdag in sporthal ‘t Rikkenhage af tegen Dynamo Neede. Een tegenstander waar Tornax aan gewaagd is.

De vorige keer in Neede viel alles goed en wonnen de mannen overtuigend. Het ging in de eerste set lange tijd gelijk op. Vooral passend en blokkerend liep het bij Tornax niet goed. Hier liep Tornax de eerste twee sets flink tegenaan en kwamen ze niet onderuit. Het verlies was niet groot, maar de eerste twee sets eindigden in 22-25. In de derde set hadden de mannen het veel beter staan. Doordat de blokkering stond kwam Dynamo er minder goed uit. Ook lag er veel druk in de serve waardoor Dynamo het passend lastiger had. Al snel stonden de mannen met 5-0 voor. Dit gaf Tornax niet meer uit handen: 25-15.
De mannen wilden vol voor de vijfde set gaan, maar helaas werd het aan het begin van de set weggegeven. Passend liep het eerst niet en dan wordt het aanvallend ook lastig. Verdiend ging de laatste set verloren en daarmee de wedstrijd: 18-25.
Over twee weken spelen de mannen de laatste wedstrijd van het seizoen. Op 15 april wordt er om 16.00 uur uit in Steenderen tegen WIK gespeeld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant