Organisatoren druk in de weer met de paaseitjes. Foto: PR
Organisatoren druk in de weer met de paaseitjes. Foto: PR

Actie van Gemini kent prachtig resultaat

Sport

BORCULO - De paaseitjes-actie van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini is afgelopen zaterdag tot zeer grote tevredenheid van de organisatie verlopen. Een paar dagen ervoor werden er door zo’n 15 leden ruim 1500 zakjes ingepakt met heerlijke, gevulde chocolade paaseitjes van Bakker Jos. 

Zaterdag om 10.00 uur waren er al veel jeugdleden met begeleiding en ook senioren in sporthal ‘t Timpke om de straat op te gaan. Zij waren er allemaal in groepjes met hun teamleden waarmee ze competitie spelen. Na de nodige instructies, kregen zij een lijst mee met de straten of wijken waar zij bij de huizen aan mochten bellen om de zakjes te verkopen. Naast een voorraad zakjes met eitjes kregen zij ook een zakje wisselgeld en een brief met een QR-code mee waarmee digitaal betaald kon worden. Ook werden er veel bestellingen afgehaald met zakjes die door leden al verkocht waren aan familie, vrienden of in de buurt of op het werk. 

De actie duurde tot 13.00 uur en toen waren alle groepjes ook terug in de sporthal. Zij waren allemaal leeg verkocht, er was geen zakje meer over.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo