RGV-jubilarissen Stien Meutstege (l.) en Gerda Vrugteveen. Foto: PR

RGV-jubilarissen Stien Meutstege (l.) en Gerda Vrugteveen. Foto: PR

RGV Ruurlo huldigt drie jubilarissen

Sport

RUURLO - De Ruurlose Gymnastiek Vereniging (RGV) heeft tijdens de algemene ledenvergadering drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij kregen een mooie bos bloemen en een speldje van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Stien Meutstege is vijftig jaar lid en Gerda Vrugteveen en Ria Schippers (niet op de foto) zijn 25 jaar lid van RGV.

De Ruurlose Gymnastiek Vereniging heeft in Ruurlo een lange historie. De club bestaat al meer dan 95 jaar. In de loop der jaren is er veel veranderd maar samen plezier maken en sportief bezig zijn zijn altijd nog de belangrijkste pijlers van de vereniging. Voor bijna iedereen is er bij RGV wel een discipline of een programma. Of men nu zestig-plus is of pas drie jaar oud. Van Ouder & Kind gym tot bodyfit en van seniorengymnastiek en alles wat er tussenin zit.
Populair zijn ook de Trendweken. Hier doet de deelnemers op eigen tempo mee met een gezellige groep dames en heren in de vorm van een circuittraining en diverse balspellen. Daarnaast heeft RGV trampolinespringen, acrogym en bij voldoende deelname start binnenkort weer met freerunning.
Nieuwe leden zijn altijd welkom. Aanmelden als proeflid kan via de website. De eerste drie keer mag men gratis meedoen. Gewoon eerst een keer komen kijken mag natuurlijk ook.


rgv-ruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo