Te Velthuis en Van der Luyt staan ook in seizoen 2023-2024 aan het roer bij VIOS B. Foto: PR
Te Velthuis en Van der Luyt staan ook in seizoen 2023-2024 aan het roer bij VIOS B. Foto: PR

Duo Maarten en Nick verlengt contract bij ‘Herbstmeister’

Sport

Zowel VIOS B als trainers willen graag door

BELTRUM - Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt zijn met ingang van seizoen 2022-2023 de trainers van voetbalvereniging VIOS B. Na het vertrek van Kevin Vos waren zij al snel in beeld bij de Technische Commissie van de Beltrumse vierdeklasser. Vorig jaar januari werd het eerste contract ondertekend door het duo.

De winterstop is een periode waarin de trainerscarrousel traditioneel volop draait. Voor clubs en trainers de mogelijkheid om te wisselen. Voor zowel Te Velthuis als Van der Luyt  als ook voor de technische commissie van VIOS was hiertoe geen aanleiding. Te Velthuis en Van der Luyt noemden het werken bij vv VIOS B als eens ‘een feestje’. Nog mooier voor de Beltrummers is dat het ook op de ranglijst tot uitdrukking is gebracht met de titel ‘Herbstmeister’.

Geen reden om stil te zitten en op de lauweren te rusten maar juist een motivatie om verder te gaan op de ingeslagen weg. Voor beide partijen was het dan ook niet moeilijk om tot overeenstemming te komen. Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt blijven langer bij VIOS B.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo