Jeugd uit Berkelland leren schaatsen. Foto: PR
Jeugd uit Berkelland leren schaatsen. Foto: PR

Berkellandse jeugd leert schaatsen op IJsbaan Twente

Sport

NEEDE  - Vanaf woensdag 1 februari gaan de 58 leerlingen die zich hebben opgegeven van de groepen 6 tot en met 8 uit Neede, Noordijk en Rietmolen de kans om na schooltijd te leren schaatsen op de IJsbaan Twente. 

De schaatslessen vinden plaats op de woensdagmiddagen 1, 8 en 15 en 22 februari en de lessen worden verzorgd door trainers van de Needse IJsclub. De groep vertrekt met een touringcar van Hartemink uit Eibergen om 14.40 uur vanaf het Vlearmoesplein in Neede en naar verwachting keert de bus om 17.10 uur weer terug in Neede.
De Sport Federatie Berkelland (SFB) en de Needse IJsclub zorgen ervoor dat alle kinderen in vier lessen redelijk leren schaatsen. De schaatsclinic was niet mogelijk geweest zonder de trouwe sponsors Humankind Kinderopvang, Temmink Retail, Niessink en Partners Accountants en Adviseurs, Rob Spikker BV en Steff Rohof Skiservice.

Voor meer informatie over het schaatsproject kan men terecht op de website van de Sport Federatie Berkelland of via tel. 0545-476727 of mail naar john@sportfederatieberkelland.nl..

www.sportfederatieberkelland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo