Jan Lorsé verlengt zijn contract bij VV Ruurlo tussentijds met een jaar. Foto: PR
Jan Lorsé verlengt zijn contract bij VV Ruurlo tussentijds met een jaar. Foto: PR

VV Ruurlo verlengt contract met hoofdtrainer Jan Lorsé

Sport

RUURLO - De Technische Commissie (TC) van voetbalvereniging Ruurlo heeft het contract met hoofdtrainer Jan Lorsé opengebroken en verlengd met een extra seizoen. Het contract met Lorsé, die als speler onder meer uitkwam voor De Graafschap en PSV (jeugd) liep nog een jaar na dit seizoen door maar er is besloten dat de Doetinchemmer nog voor een jaar wordt vastgelegd.

De TC vindt het erg belangrijk om continuïteit op technisch vlak te garanderen. “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Lorsé. Omdat we een erg jonge selectie hebben en er ook veel talentvolle jeugd aankomt uit de JO19 en de JO17 vinden we continuïteit erg belangrijk”, aldus voorzitter Frank Floris van de TC. Om dat te onderstrepen is er ook overeenstemming bereikt met Jan Ligtenberg, momenteel nog trainer van JO19. “We hebben Ligtenberg bereid gevonden om vanaf komend seizoen de leiding over ons tweede elftal op zich te nemen. Juist een sterk tweede elftal, waar talentvolle jeugd verder kan rijpen is cruciaal voor het verder bouwen aan VV Ruurlo. Daar wordt ons eerste elftal weer sterker van”, meent Frank Floris.

De TC is momenteel druk aan het zoeken naar een goede trainer voor JO19, zodat in de samenwerking tussen Ruurlo 1, Ruurlo 2 en de JO19 een sterk technisch kader staat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant