Een spelmoment van Tornax uit het verloren thuisduel tegen Grol. Foto: PR.

Een spelmoment van Tornax uit het verloren thuisduel tegen Grol. Foto: PR.  

Tornax verliest in beker en competitie

Sport

RUURLO – De mannen van volleybalvereniging Tornax speelden woensdagavond 30 november voor de beker tegen Blauw Wit Heren 1 uit Oldebroek, dat met 3-0 te sterk was.

Een pittige wedstrijd, daar Blauw Wit in de subtop van de derde divisie speelt. Wellicht dat dat de nodige spanning mee bracht, want Tornax begon niet goed aan de wedstrijd. Mede door onnodige fouten werd de eerste set fors verloren: 10-25. De tweede set werd beter gestart. De mannen hadden de pass beter liggen, waardoor het spel er ook aanvallend beter uit kwam. Het spel ging geruime tijd gelijk op. Uiteindelijk trok Tornax aan het kortste uit: 19-25. In de derde set kwamen de mannen eveneens goed mee en was het spel zeker niet onaardig. Wel ging de set verloren: 15-25. Ondanks het verlies was het een goede en leerzame wedstrijd voor Tornax.

Afgelopen zaterdag speelde Tornax Heren 1 in de competitie tegen Grol. Met Mini van de Week Brent in het veld, werd de wedstrijd gestart. De mannen begonnen niet goed en liepen al snel veel punten achter. Vanaf het midden van de set werd het spel beter, maar kon er niet meer ingelopen worden: 18-25. De tweede set was Tornax nergens. Grol had een speler die met een sprong serve veel druk in het spel legde. De set ging flink verloren met 7-25. Vanaf de derde set waren de mannen wakker en werd het spel veel beter. De pass lag veel beter en mooie aanvallen wisselden zich af. Het was net niet genoeg: 21-25. De vierde en laatste set had Tornax het beste spel. Met goed spel werd er toch nog verdiend een punt gepakt: 25-21.
Woensdag 14 december spelen de mannen van Tornax thuis in sporthal ‘t Rikkenhage tegen WSV Heren 1 om 20.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo