De sleuven worden gegraven. Foto: PR

De sleuven worden gegraven. Foto: PR

Energie besparen op sportpark ‘de Sonders’

Sport

Led-verlichting op drie velden

BELTRUM - Op sportpark ‘de Sonders’ is afgelopen week de bestaande verlichting vervangen door led-verlichting. 

Met behulp van gemeente Berkelland in de vorm van een subsidie heeft de beheersstichting SAVV een goede duurzame investering kunnen realiseren. Op totaal drie velden zijn in totaal tweeëntwintig armaturen vervangen.
Een welkome investering, helemaal in de huidige tijd van hoge energieprijzen. En (bijna) net op tijd, voor de sporters veel gaan trainen met verlichting aan, in de donkere maanden.

Naast het vervangen van de armaturen zijn ook de aansluitingen aangepast, wat leidt tot besparingen in de kosten voor het vast recht. Vooral de vrijwilligers van ‘de Ondergrondse’ hebben hier goed werk verricht met de graafwerkzaamheden. 

Met deze investering hopen SAVV en de gebruikers van sportpark ‘de Sonders’ veel te kunnen besparen. Belangrijkste gebruikers zijn natuurlijk voetbalvereniging vv VIOS B. en Stichting Survivalrun Beltrum. Aan trainers en gebruikers daarom ook de oproep om mee te denken in de mogelijkheden tot energiebesparing. Hierbij te denken aan het op tijd uitschakelen van de lampen. Indien mogelijk op één veld trainen zodat niet op twee velden lampen worden ingeschakeld.

Nieuwe verlichting voor sportpark de Sonders. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo