In de tweede set stond Tornax verdedigend en blokkerend beter. Foto: PR

In de tweede set stond Tornax verdedigend en blokkerend beter. Foto: PR

Canon EOS40

Tornax H1 pakt punt in Winterswijk

Sport

RUURLO - De mannen van volleybalvereniging Tornax hebben zaterdag 22 oktober in Winterswijk een punt gepakt tegen Wivoc Heren 1. Gedurende de gehele wedstrijd waren de teams flink aan elkaar gewaagd.

In de eerste set was Tornax nog zoekende met het positioneren van de blokkering en verdediging. Gedurende de wedstrijd kwam dit beter op de rit. Nipt ging de set verloren met 25-23. In de tweede set stond Tornax verdedigend en blokkerend beter. Toch ging ook deze set verloren, opnieuw met een krappe 25-23.
In de derde set ging het aan het begin gelijk op. Tegen het einde van de set zorgden enkele persoonlijke fouten voor een gat. Ondanks een 24-21 achterstand, bleven de mannen erin geloven. Knap werd de derde set winnend afgesloten met 24-26. Lange tijd leek het erop dat Tornax er een vijfsetter van zou maken, maar aan het einde van de vierde set kwamen de mannen er niet meer uit: 25-21. Al met al een wedstrijd waarin de groei van het team wederom zichtbaar was en Tornax dicht bij een nog beter resultaat was.
Zaterdag speelt Tornax om 16.00 uur thuis in sporthal ‘t Rikkenhage tegen WIK uit Steenderen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant