De leden van VV Ruurlo komen maandagavond bijeen. Foto: PR

De leden van VV Ruurlo komen maandagavond bijeen. Foto: PR

Ledenvergadering voetbalvereniging Ruurlo

Sport

RUURLO – De jaarlijkse algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Ruurlo vindt maandag 17 oktober om 20.00 uur in de kantine van VV Ruurlo plaats. 

Naast het jaarverslag van het bestuur 2021– 2022 zal ook het financieel jaarverslag over het afgelopen boekjaar 2021 – 2022 besproken worden. Verder staan de agenda punten voor de vaststelling van de contributies 2022 – 2023, de vaststelling van de begroting 2022– 2023 en de huldiging van jubilarissen 25-, 40-, 50-, en 60-jarig lidmaatschap op de agenda. Volgens rooster aftredend is penningmeester Jacco Dijkhuizen binnen het bestuur aftredend. Jacco Dijkhuizen heeft zich herkiesbaar gesteld voor een nieuwe termijn.
Vorig jaar was secretaris Ria Steging aftredend volgens rooster en niet herkiesbaar voor een nieuwe termijn. Op het moment van de jaarvergadering was er nog geen kandidaat beschikbaar. Inmiddels is Gerrit Lindenschot bereid gevonden de functie van secretaris van VV Ruurlo in te vullen. Volgens het rooster is Nanda Kremer, voorzitter van de Activiteiten en Evenementen Commissie aftredend en niet herkiesbaar. Hiervoor is nog geen nieuwe kandidaat gevonden. De vacature voor voorzitter Technische zaken is nog vacant maar Frank Floris blijft zijn taken nog vervullen totdat er een kandidaat is gevonden. De vacature voor voorzitter Sponsoring Communicatie en PR is ook nog vacant.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant