Erelid van DEO, Jan Mesland wordt weer geëerd met het toernooi dat zijn naam draagt. Foto: PR

Erelid van DEO, Jan Mesland wordt weer geëerd met het toernooi dat zijn naam draagt. Foto: PR

DEO staat klaar voor Jan Mesland toernooi

Sport

BORCULO - Voetbalvereniging DEO maakt zich op voor de volgende editie van het Jan Mesland toernooi. Het wordt op zondag 21 augustus gespeeld op sportpark Dijkhoek 

Het toernooi is vernoemd naar de man die sinds 2011 erelid is van de club. Jan Mesland werd in januari van dit jaar nog thuis gehuldigd door het hoofdbestuur vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap van de club. Hij zet zich al jarenlang in voor DEO. Nadat Jan na een periode van achttien jaar in 1996 aftrad als voorzitter, heeft het toenmalige bestuur besloten jaarlijks een toernooi om de Jan Meslandbokaal te organiseren, in de buurt van zijn verjaardag, 19 augustus.
Twee jaar lang kon het toernooi niet doorgaan vanwege het coronavirus. Bij de laatste editie, in 2019, won DEO zelf, iets dat al zes jaar niet was gelukt.
Het toernooi begint om 11 uur. De deelnemende verenigingen naast VV DEO zijn EGVV, Haaksbergen en Ruurlo 2, het nieuwe team van oud DEO-jeugdtrainer Marcel Platje. Aansluitend wordt de prijsuitreiking gedaan door Jan Mesland.
Het wedstrijdschema is terug te vinden op de website.


www.vvdeo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo