Met haar pony Tjiesto L.H werd Levi Heusinkveld Gelders kampioen in de dressuur klasse L2. Foto. PR

Met haar pony Tjiesto L.H werd Levi Heusinkveld Gelders kampioen in de dressuur klasse L2. Foto. PR  

Twee Gelderse titels voor Levi Heusinkveld

Sport

RUURLO - Niet één maar twee Gelderse titels wist Levi Heusinkveld van Ponyclub Ruurlo eind juli te veroveren op de provinciale kampioenschappen in Brummen. Met haar pony Tennessee in de M2-dressuur en met Tjiesto L.H. in de dressuur klasse L2. Een superprestatie van deze jeugdige amazone.

Levi heeft hiermee maar liefst twee tickets voor de Nederlandse kampioenschappen op 17 augustus in Ermelo in de wacht gesleept. Naast Gelders kampioen was zij met beide pony’s ook al kringkampioen. Aniek Blikman kwam eveneens aan de start op de Gelderse kampioenschappen. Helaas behaalde ze geen kampioenslint maar wel een ticket om naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo te gaan met haar pony L’ami Noir in de B dressuur klasse. Ook van haar een knappe prestatie.
Op zaterdag 30 juli streden de amazones Aniek Blikman, Frederieke Piller, Lynn en Jet Gerritsen, Carmen Blikman, Levi Heusinkveld en Nena Bozic van PC Ruurlo voor het Verenigingskampioenschap. Ondanks het feit dat alle ruitertjes hun uiterste best hebben gedaan was het helaas niet genoeg om door te gaan naar de kampioenschappen in Ermelo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo