De brandweerwagen trok natuurlijk veel bekijks tijdens het DEO-kamp. Foto: PR
De brandweerwagen trok natuurlijk veel bekijks tijdens het DEO-kamp. Foto: PR

DEO jeugdkamp onder tropische omstandigheden daverend succes

Sport

BORCULO - Het DEO jeugdkamp 2022 afgelopen weekend was weer een ware belevenis voor de deelnemers. Onder prachtige, tropische weersomstandigheden verzamelden ruim zeventig jongens en meiden van DEO JO7 tot en met JO11 vrijdagavond bij de kantine. En gelijk werd er als heerlijke binnenkomer patat met een snack geserveerd. Daarna uiteraard veel spelletjes met… water. 

Er was een heuse buikschuifbaan, met veel varianten van activiteiten met water. Uiteraard werd er ook gevoetbald in de opblaasveldjes en zelfs werd er na 23.00 uur nog ‘glow in the dark’ nachtvoetbal gespeeld. Ondertussen konden de deelnemertjes nog sjoelen en film kijken en rond middernacht gingen de luiken dicht in de slaaptenten, de kleedkamers en in de kantine.

Zaterdagmorgen om 6.00 uur werden de eerste kids alweer wakker, werd er gezamenlijk ontbeten en ging men verder waar ze de avond ervoor mee gestopt waren: volop plezier maken wat resulteerde in zeer veel blije koppies. Als klap op de vuurpijl kwam de Borculose vrijwillige brandweer met een spuitauto als verrassing ook nog even langs, om voor wat extra verkoeling te zorgen. Vanaf 13.00 uur was er inloop voor de ouders om hun ‘moegestreden’ kids weer op te halen voor waarschijnlijk een vroege duik in hun eigen, vertrouwde bedjes. Petje af voor alle leiders en andere vrijwilligers die dit jeugdkamp tot een daverend succes hebben gemaakt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo