Bij VV Ruurlo ziet Marcel Platje kansen en mogelijkheden om een nieuwe stap in zijn trainerscarrière te maken. Foto: PR
Bij VV Ruurlo ziet Marcel Platje kansen en mogelijkheden om een nieuwe stap in zijn trainerscarrière te maken. Foto: PR

Marcel Platje nieuwe trainer van VV Ruurlo 2

Sport

RUURLO – Marcel Platje wordt komend seizoen de nieuwe trainer van de tweede selectie van voetbalvereniging Ruurlo. De vijftigjarige trainer-coach uit Azewijn ziet het als geweldige uitdaging om van Ruurlo 2 een stabiel elftal te maken en de spelers naar een hoger niveau te brengen. Marcel Platje is geboren en getogen in Apeldoorn en sinds 2012 woonachtig in de Achterhoek. In zijn actieve voetbalcarrière heeft Marcel op hoog niveau bij AGOVV gevoetbald. Tussendoor zelfs een paar jaar bij de BVO Vitesse gespeeld.

Als (jeugd)trainer is Marcel Platje geen onbekende in Apeldoorn en omstreken. SV Vaassen, Robur et Velocitas, VV Beekbergen, Victoria Boys en Apeldoornse Boys prijken op zijn CV. Door verhuizing naar de Achterhoek is hij als hoofdtrainer begonnen bij VVL In Lengel en SDOUC (JO19) in Ulft. De afgelopen vijf seizoenen is Marcel als jeugdtrainer (JO15/17/19) en hoofdjeugdopleiding actief geweest bij VV DEO in Borculo. Bij VV Ruurlo ziet Platje kansen en mogelijkheden om een nieuwe stap in zijn trainerscarrière te maken. Met als motto ‘gedreven zijn in alles wat je doet’ is hij klaar voor deze nieuwe uitdaging. 

De Technische Commissie (TC) van VV Ruurlo heeft een goed en prettig gesprek met Marcel gehad, waarbij er meteen een klik van beide kanten was. “Nog diezelfde avond zijn we tot overeenstemming met elkaar gekomen. Platje heeft de voorkeur gekregen boven andere geïnteresseerde kandidaten om deze ambitieuze trainersfunctie in te vullen”, aldus Frank Floris van de TC. Zowel de TC als het bestuur van VV Ruurlo zijn blij met deze ambitieuze trainer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo