Tijdens het Karel Stegeman Toernooi zijn er allerlei activiteiten voor de jeugd. Foto: PR
Tijdens het Karel Stegeman Toernooi zijn er allerlei activiteiten voor de jeugd. Foto: PR

Karel Stegeman Toernooi meer dan alleen voetbal

Sport

RUURLO – Vanaf de tiende editie van het Karel Stegeman Toernooi in 1994 van voetbalvereniging Ruurlo hanteren de organisatoren de slogan ‘Karel Stegeman Toernooi, dagje uit voor het hele gezin’. Uiteraard is en blijft voetbal de kapstok waaraan het geheel wordt opgehangen, maar tijdens het Pinksterweekend moet er op sportpark ’t Rikkelder ook van andere dan voetbalzaken te genieten zijn. 

Jaarlijks wordt daarom rondom het sportieve gebeuren van alles georganiseerd, waarbij er, naast de mogelijkheid om op een gezellig terras van een hapje en een drankje te genieten, vooral aan de kinderen gedacht wordt. Om het toernooi voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden, wordt er ook dit jaar geen entree geheven. Het gehele weekend is de toegang gratis.

BOB-sport
Evenals in 2019 komt het BOB-sport campagneteam van Responsible Young Drivers op zaterdag 4 juni van 14.30 tot 18.30 uur naar het Karel Stegeman Toernooi met als doel bezoekers bewuster om te laten gaan met alcohol zodat zij veilig thuis komen. Het team komt met een parcours dat afgelegd wordt met alcohol- of drugsbril op. Wie lukt het om het parcours naar de BOB-deur goed af te leggen met een alcohol- of drugsbril op? Daarnaast kan worden meegedaan aan een BOB-quiz.

Sjoeterz NERF Battle
Voor kinderen is De Beleverij op zondag en maandag , 5 en 6 juni, van 10.00 tot 15.30 uur met een aantal instructeurs aanwezig met een voetbal/funpakket, dat er als volgt uit ziet: Sjoeterz NERF Battle (400 vierkante meter super spectaculair), 4 x 4 voetbalboarding, voetbaldarts, voetbalgolf, voettennis, en panna-arena (overdekt). Het prijzenpakket vertegenwoordigd een waarde van 150 euro. De Sjoeterz NERF Battle arena voor outdoor gebruik, is een vertaling van de indoor variant die al drie jaar bij De Beleverij gespeeld wordt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo