Aanvoerster Milou Hemel en trainer van Dames 1 Jan van Uitert hopen op versterking. Foto: PR
Aanvoerster Milou Hemel en trainer van Dames 1 Jan van Uitert hopen op versterking. Foto: PR

Dames 1 Kerkemeijer Gemini zoekt 2 nieuwe speelsters

Sport

Damesteam Gemini op zoek naar versterking

BORCULO - Vanwege het stoppen van een aantal speelsters, is Dames 1 van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini voor het nieuwe seizoen in de tweede divisie op zoek naar een diagonaalspeler en een passer/loper. Speelsters met ervaring of die willen leren en presteren, komend vanuit de jeugd of senioren en met de intentie om zich verder te ontwikkelen zijn welkom. Aanvoerster Milou Hemel ziet graag twee talentvolle nieuwe speelsters komen, die zich bij dit fanatieke, maar ook gezellige team willen aansluiten.

Het team speelt haar wedstrijden op de zaterdagen in het prachtige sportcomplex ‘t Timpke in Borculo. Trainen doen ze op maandag van 19.30 tot 22.00 uur (inclusief één uur krachttraining) en op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur (inclusief een half uur krachttraining).
Wie interesse heeft of eerst een gesprek wil, kan een een mailtje sturen of bellen naar de trainer van Dames 1: Jan van Uitert, via volleytotaal@hotmail.com / 06-53365557. Wie een keer mee wil trainen is van harte welkom, vanaf woensdag 18 mei.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo