De korfballers van KV Olympia in 1927. Foto: PR
De korfballers van KV Olympia in 1927. Foto: PR Picasa

Olympia viert honderdste verjaardag later

Sport

BORCULO - Vanwege de verdere aanscherping van de maatregelen rond Covid-19 is korfbalvereniging Olympia ’22 genoodzaakt om haar 100ste verjaardag op 22 januari 2022 op een later tijdstip vieren. De nieuwe datum is zaterdag 21 mei 2022. De locatie waar de receptie/reünie en aansluitende feestavond wordt gehouden, blijft onveranderd: het Muziekcentrum in Borculo.

“We vinden het natuurlijk erg jammer dat we het niet op de oprichtingsdatum kunnen organiseren. Onze leden en oud-leden zijn inmiddels op de hoogte van dit besluit”, meldt het bestuur. De ruim tweehonderd mensen die zich al hebben aangemeld, hoeven dit niet opnieuw te doen. De aanmeldingen worden meegenomen naar de nieuwe datum. “Erg blij zijn we met deze vele aanmeldingen, maar we begrijpen ook dat velen de situatie omtrent Covid-19 wilden afwachten. Wij hopen dat de situatie straks op 21 mei voor ons allen zodanig is dat het organiseren van grootschalige evenementen mogelijk zal zijn”.
Op zaterdagmiddag 22 januari zal voor de leden een activiteit georganiseerd worden, zodat de oprichtingsdatum intern toch op een feestelijke wijze gevierd wordt.

Leden en oud-leden van korfbalvereniging Olympia ’22 kunnen zich voor het eeuwfeest aanmelden via de website www.kvolympia22.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo