Kinderkoor Sing a Song treedt op bij de gezinsviering in de H. Willibrordkerk in Ruurlo. Foto: PR

Kinderkoor Sing a Song treedt op bij de gezinsviering in de H. Willibrordkerk in Ruurlo. Foto: PR

Laatste Kerstgezinsviering in de H. Willibrordkerk Ruurlo

Religie

RUURLO - De H. Willibrordkerk in Ruurlo heeft op 24 december zijn laatste kerstgezinsviering beleefd. Deze dienst, meteen ook de laatste van de vele gezinsvieringen in dit kerkgebouw, werd druk bezocht.

Tijdens deze laatste dienst werd de geboorte van het kindje Jezus gevierd, met als thema: ‘Licht van Hoop’. Hanna’s kerstverhaal werd mooi verteld, ondersteund met beelden. Het kinderkoor Sing a Song zorgde voor de prachtige muzikale invulling, o.l.v. dirigente Karin Hukker en Lotte van Duren op piano. Het koor eindigde met ‘Feliz Navidad’, voor alle mensen een gelukkig kerstfeest en een heel gelukkig nieuwjaar.
Met de sluiting va de kerk komt na 37 jaar een einde aan de vele gezinsvieringen met medewerking van Sing a Song. Van themavieringen tot presentatie, communie, einde schooljaar, Palmpasen, jubileum koor en jubileum school en natuurlijk kerst. Deze zijn door verschillende mensen in de verschillende liturgische werkgroepen door de jaren heen altijd zorgvuldig voorbereid. Mede in overleg met voorgangers, acolieten, misdienaars, kosters, bloemversiering en dirigentes werd er altijd toegewerkt en gestreefd naar een mooie viering. Met dank aan iedereen, groot en klein, kijkt de Liturgische Werkgroep met een goed gevoel terug op alle vieringen die door de jaren zijn gemaakt.

Het was druk bij de laatste kerstgezinsviering. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant