Afbeelding
Foto:PR

Drankje van Reurpop groot succes in de regio

Partnerbijdrage

Het is alweer een paar weken geleden maar we zijn het nog niet vergeten: Reurpop 2022! Na twee jaar mocht er eindelijk weer feest gevierd worden op het terrein aan de Wiersseweg. In de afgelopen twee jaar heeft Reurpop echter niet stilgezeten en werden er verschillende leuke dingen ondernomen. Denk aan de Reurpupquiz en de Reurpop Karavaan. Maar er is ook nog hun eigen drankje: Oele shot.

Oelewapper

De organisatie van Reurpop heeft een grote voorraad met shotjes ingekocht in 2019. Toen de pandemie uitbrak bleven zij echter hiermee zitten. En die staande voorraad kost geld. Er werd door vele vrijwilligers meegewerkt aan een promotie voor de shotjes. Er werd een spelletje gemaakt, bestaande uit twee touwtjes die door twee spelers om een haakje geworpen moeten worden. Wie het spel wint, moet een shotje drinken. Het spel kreeg de naam Oelewapper en werd een groot succes.

Nieuwe website

Er werd ook gewerkt aan een nieuwe website. Geen grafisch hoogstandje, maar wel functioneel. Er is ruimte voor nieuwsberichten, de verkooppunten worden in een kaart weergegeven en er is een heuse webshop beschikbaar! Vanaf nu kunnen fans dus ook online hun Oele fles bestellen.

Te koop op meerdere festivals

Oele shotjes worden op steeds meer festivals in de regio te koop aangeboden. Natuurlijk ieder jaar op Reurpop, maar sinds dit jaar ook op de Pinksterfeesten in Beckum, het Brooks feest in Ruurlo en bij de volksfeesten in het dorpje Oele. De ambitie is om de komende jaren op meerdere festivals te kunnen aanbieden.

Dit artikel wordt u aangeboden door Oele Shot. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo