Foto: PR

Wat is een elektrische inbouw open haard?

  Partnerbijdrage

Een inzethaard en een inbouwhaard. Deze termen worden regelmatig door elkaar heen gebruikt, maar het gaat hier om twee verschillende open haarden. Een inzethaard wordt vaak gebruikt op een bestaande open haard. Een inbouwhaard wordt ingebouwd in een muur. Hierbij ontstaat een groot verschil in het visuele aspect. Randen en kaders vallen op een mooie wijze weg en u kunt zich volledig richten op het aanwezige vlammenspel. 

Wat is een elektrische inbouw open haard precies?

Bij een elektrische inbouw open haard is er geen heftige warmteontwikkeling aanwezig. Zoals gezegd wordt een inbouw open haard ingebouwd. Een inbouw open haard zorgt ervoor dat u zelf volledige controle behoudt over het wel of niet leveren van warmte. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zomerse avond, waarbij u graag geniet van een knusse open haard. De haarden van Elektrische haard.nl maken gebruik van een afstandsbediening, waarbij u van alle gemakken wordt voorzien.

Diverse vermogens en een lust voor het oog

Er zijn diverse inbouwhaarden met diverse vermogens. De behoefte aan warmte is afhankelijk van de omvang van uw woning, de luchtdichtheid en eventuele aanwezige isolatie. Veel nieuwbouw woning kunnen gebruik maken van een elektrische haard met bijvoorbeeld een vermogen van ongeveer 5 KW. Een expert op het gebied van elektrische inbouw open haarden kan u voorzien van meer informatie.

U realiseert in een oogwenk de juiste sfeer in huis. Dit realiseert u met een druk op de knop. De vlammen laten een prachtig schouwspel zien, waar u uw ogen moeilijk vanaf kunt houden. Een elektrische inbouw haard mag met recht een lust voor het oog worden genoemd. De allerlaatste technische snufjes en lichteffecten, versterken dit effect. Een sfeerhaard.nl inbouw zorgt eveneens voor een elektrische open haard met een persoonlijk karakter.

Dit artikel wordt u aangeboden door EH Elektrischehaard.nl.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden