Goed sluitende sausbakjes van duurzame materialen

  Partnerbijdrage

Bij de meeste gerechten zit een saus om het eten op smaak te brengen. Daarnaast geeft het consumenten de gelegenheid om hun eten op hun favoriete manier te consumeren. Aangezien de saus de smaak voor een groot deel bepaald. Een patatje smaakt ten slotte heel anders wanneer je kiest voor pindasaus in plaats van mayonaise.

Sausbakjes in verschillende soorten en maten

Het eten dat je in restaurants bestelt is erg divers. Dat geldt ook voor de sauzen. Bij een kroket is een klein beetje mosterd voldoende. Maar een Indiase curry bestaat voor een groot deel uit saus. Dat vraag om compleet andere verpakkingen. Daarom is het belangrijk om uit een grote selectie sausbakjes te kunnen kiezen. Dat is namelijk de enige manier om je klanten optimaal van dienst te zijn.

Duurzame materialen om de natuur te beschermen

De laatste jaren is er sprake van een enorme sprong voorwaarts wat het beschermen van het klimaat betreft. Ouderwetse, plastic verpakkingen zijn zoveel mogelijk verbannen. In hun plaats zijn duurzame alternatieven verschenen. Dat geldt ook voor sausbakjes. Ze worden onder andere gemaakt van suikerriet, gerecycled karton en maiszetmeel (PLA). Voor een groot deel worden FSC® gecertificeerde materialen gebruikt. Dat keurmerk geeft aan dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Verbeter de presentatie van gerechten

De juiste bakjes zorgen ervoor dat je gerechten op een mooie manier presenteert. In de horeca is presentatie een doorslaggevende factor. Je verhoogt dus niet alleen het gemak voor consumenten door passende sausbakjes uit te kiezen. Aangezien de verkoopcijfers groeien omdat jouw gerechten er nog aantrekkelijker en smakelijker uitzien.

Stevige sausbakjes met goed sluitende deksel

Het bezorgen van eten vraagt om extra aandacht. Zeker wat de verpakking betreft. Stevige sausbakjes zijn dan nog belangrijker. Want het wordt een smeerboel wanneer een bakje lekt en de saus zich verspreidt. Een stevig deksel is de enige oplossing. Die gaan niet ongewenst open en er lekt geen saus doorheen. Net zoals andere onderdelen van de verpakking zijn die idealiter van duurzame materialen gemaakt. Want we werken allemaal samen om het klimaat te beschermen.

Sausbakjes in alle soorten en maten voor veilig transport en optimale presentatie.

Dit artikel wordt u aangeboden door Takeaware.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden