Basisschoolleerlingen kunnen 20 januari 'op expeditie' naar Zone.college Borculo. Foto: PR

Basisschoolleerlingen kunnen 20 januari 'op expeditie' naar Zone.college Borculo. Foto: PR

Open dag bij Zone.college in Borculo

Onderwijs

BORCULO - Op vrijdag 20 januari opent Zone.college Borculo de deuren voor basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8. Zij kunnen die dag samen met hun ouders en/of verzorgers op expeditie in de school. Er valt van alles te beleven. Aanmelden voor de open dag kan via de website.

Kennismaken met Vmbo Groen en Het Groene Lyceum
Onderwijs in een groene omgeving. Dat is Zone.college. Je krijgt bij Zone.college naast de algemene vakken veel praktijklessen waar je werkt met dieren, planten, voeding en techniek. Op de open dag kunnen leerlingen sfeer proeven en meer te weten komen over het Vmbo Groen en Het Groene Lyceum.

Leerlingen die kiezen voor Vmbo Groen kunnen met hun vmbo-diploma makkelijk doorstromen naar alle sectoren van het mbo. Leerlingen die kiezen voor Het Groene Lyceum worden in een zesjarig traject voorbereid op het hbo. Het Groene Lyceum is voor leerlingen met havo-capaciteiten en die het liefst leren door denken en doen.

Activiteiten op school én online
Het thema van de open dag is ‘Op Expeditie’. Met een speciale plattegrond kunnen bezoekers een route door de school lopen en meedoen aan verschillende activiteiten en workshops. Docenten, leden van de Ouder Advies Commissie (AOC) én leerlingen zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. De open dag is van 14.30 tot 21.00 uur. Er is ook een online programma met een virtuele rondleiding door het gebouw en diverse video’s. 

Bezoek www.zone.college voor meer informatie over aanmelden en het actuele programma.

Leerlingen kunnen sfeer proeven en meer te weten komen over het Vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Foto: Jeroen Keep

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant