Oefenen voor het Berkelland Schoolvolleybaltoernooi. Foto: PR

Oefenen voor het Berkelland Schoolvolleybaltoernooi. Foto: PR

Sportintro Volleybal in Ruurlo en Borculo

Onderwijs

BORCULO/RUURLO - In samenwerking met de Sport Federatie Berkelland (SFB) organiseerden de volleybalverenigingen Kerkemeijer Gemini uit Borculo en Tornax uit Ruurlo Sportintro Volleybal op in totaal tien basisscholen in Borculo, Ruurlo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. 

Dit deden de verenigingen met de bedoeling de kinderen enthousiast te maken voor volleybal en speciaal te trainen voor het Berkelland Schoolvolleybaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van vrijdag 6 januari in het Timpke. In de gymlessen kwamen trainers langs van de beide volleybalclubs om de kinderen kennis te laten maken met de beginselen van volleybal. 

Na de warming-up werden er spelenderwijs allerlei oefeningen aangeboden en natuurlijk werd de les afgesloten met een partijspel volleybal. Met veel plezier en grote inzet werd er door de kinderen aan de intensieve les deelgenomen. De groepen 7 en 8 lijken nu klaar te zijn voor het toernooi. De kinderen die nader kennis willen maken met volleybal, kunnen een aantal keren gratis meetrainen bij Gemini of Tornax. Kijk meer informatie op www.gemini-borculo.nl of www.tornax.nl of voor opgave voor de proeftrainingen op www.sjorssportief.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant