Doemiddagen van Zone.college. Foto: PR
Doemiddagen van Zone.college. Foto: PR

Grote belangstelling voor de ‘Doemiddagen’ van Zone.college Borculo

Onderwijs

BORCULO - Op 23 en 30 november waren de ‘Doemiddagen’ van Zone.college. Ruim 320 leerlingen van groep 7 en 8 kwamen naar de locatie in Borculo. Daar konden ze kennis maken met Vmbo Groen en Het Groene Lyceum.

Ieder jaar in november opent Zone.college locatie Borculo twee middagen zijn deuren voor basisschoolleerlingen uit de omgeving. Daar krijgen ze drie uur lang een rondleiding met vijf verschillende workshops. Op die manier beleven de leerlingen van de basisschool hoe het is om op het Zone.college les te krijgen. De workshops lopen erg uiteen en zijn vooral gericht op groen onderwijs. Leerlingen uit klas 2 helpen mee met de rondleiding en uit andere leerjaren ondersteunen zij tijdens een workshop.

Vmbo Groen en Het Groene Lyceum
Ruim 430 leerlingen volgen op dit moment een groene vo-opleiding bij Zone.college in Borculo. Bij Zone.college is er de keuze uit Vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Het Groene Lyceum is voor leerlingen met een havo-advies, die volgend schooljaar voor het eerst start op locatie Borculo.

Op 20 januari is er een open dag voor leerlingen en hun ouders/verzorgers. Aanmelden voor de open dag kan via de website van Zone.college vanaf 21 december.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo