De Kinderboekenweek van 2022 werd afgesloten met een gezellige, goed bezochte kijkavond. Foto: PR

De Kinderboekenweek van 2022 werd afgesloten met een gezellige, goed bezochte kijkavond. Foto: PR

Gi-Ga-Groen op de Kerst Zwartschool

Onderwijs

RUURLO - De Kerst Zwartschool heeft donderdag 21 oktober de Kinderboekenweek van 2022 afgesloten met een gezellige, goed bezochte kijkavond. Het thema van de Kinderboekenweek was dit jaar Gi-ga-groen.

Gedurende de Kinderboekenweek is er volop aandacht besteed aan boeken die kinderen helpen een echte natuurliefhebber te worden, zowel met informatieve boeken als met spannende verhalen. Elke groep gaf op eigen wijze invulling aan het project. Van gastlessen van natuurfotografen tot buitenlessen en boswandelingen.
Een goede traditie van de Kerst Zwartschool is de videoclip die elk jaar door het team wordt gemaakt op het themalied van Kinderen Voor Kinderen. Deze is zeker de moeite waard om op de sociale media te bekijken. Alle kinderen predenteerden tijdens de kijkavond vol trots alles wat ze hebben gelezen, geleerd en geknutseld. Door de ouderraad en de medezeggenschapsraad werd allerlei lekkers verkocht, de plaatselijke bloemisten hadden in de school stands ingericht met prachtige bloemen en planten en wie wilde kon zich laten fotograferen in het Gi-ga-groen. BSO UnieKo die naast de Kerst Zwartschool gevestigd is had de deuren eveneens geopend om te tonen dat de kinderen tijdens de opvang ook volop met het thema bezig waren geweest.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant