Tiny Floors bij haar afscheid van basisschool De Voshaar. Foto: PR

Tiny Floors bij haar afscheid van basisschool De Voshaar. Foto: PR

Juf Tiny Floors neemt afscheid van basisschool De Voshaar

Onderwijs

HAARLO - Ze heeft heel wat inwoners van Haarlo in de klas gehad: juf Tiny Floors, die na ruim dertig jaar in het basisonderwijs afscheid nam van De Voshaar in Haarlo. Bijna haar gehele periode werkte ze in de kleutergroep.

Naast het werken met de kinderen was Tiny de afgelopen jaren tevens locatiecoördinator van de school. Onder haar leiding is het mooie ‘groene plein’ tot stand gekomen en kreeg de school een nieuw logo en huisstijl.
Haar afscheid op 7 december werd een mooie dag met een gezellig moment met alle kinderen. Elke groep verzorgde een optreden, waarbij groep 8 de organisatie voor haar rekening nam. Verschillende kinderversjes en verhaaltjes passeerden de revue. Zo kwamen ‘de spin Sebastiaan’ en ‘Dikkertje Dap’ voorbij en werd er een gedicht voorgedragen dat door de leerling zelf gemaakt was. Daarna waren er circusoptredens en werden er liedjes gezongen.
Bij elke groep kwam het geheim van juf Tiny met de mandarijnen ter sprake. Een geheim, dat niet doorverteld mag worden en alleen bekend is bij de kinderen en Tiny.

Plein
Het team en de kinderen van school eerden Tiny door het plein naar haar te vernoemen. Op een bord bij ingang van het plein staat nu duidelijk zichtbaar: het Tiny Floorsplein. Daarnaast werd ze verwend met mooie en symbolische cadeaus en een map met herinneringen en wensen, geschreven door kinderen, ouders en collega’s.
Tiny verraste elk kind met een mandarijn en een leuke attentie. Daarnaast schonk ze de school een boom. Een prachtige aanvulling op het plein, waar de kinderen nog veel plezier aan zullen beleven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo