Leg de veranderingen in de natuur vast deze herfst om mee te doen aan de fotowedstrijd. Foto: PR
Leg de veranderingen in de natuur vast deze herfst om mee te doen aan de fotowedstrijd. Foto: PR

Fotowedstrijd ‘Herfst in Berkelland’

Natuur

NEEDE - Natuurpark Kronenkamp in Neede organiseert dit najaar de fotowedstrijd ‘Herfst in Berkelland’.

De herfst staat voor verandering; overal in de natuur zien we dingen veranderen. De bladeren vallen van de bomen en het weer wordt natter en koeler. Ook in het dierenrijk ziet men dat terug. Sommige dieren stappen af van hun gebruikelijke routine om zich op de winter voor te bereiden.

Zo ook zijn in de mooie natuur van gemeente Berkelland en in de woonomgeving deze veranderingen te zien. Sommige momenten zijn fotogeniek. Pak dan de camera of smartphone en laat iedereen daarvan meegenieten. Kies de beste foto uit en stuur deze voor 1 december 2023 aan info@natuurparkkronenkamp.nl.
De inzender dient in de e-mail duidelijk naam, de datum waarop de foto is genomen, de locatie, het e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen. Het zou mooi zijn dat met name de jeugd eropuit gaat om een foto te maken. De spelregels voor deze fotowedstrijd staan vermeld op www.natuurparkkronenkamp.nl.

De jury zal eind december de uitslag bekendmaken. Een selectie van de foto’s wordt van 16 januari tot en met 6 maart geëxposeerd in Het Filter op het Natuurpark Kronenkamp in Neede; de overige ingezonden foto’s worden door middel van een PowerPoint-presentatie aan de bezoekers getoond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo