Het natuurfeest bij Kronenkamp. Foto: PR
Het natuurfeest bij Kronenkamp. Foto: PR

Het derde Natuurfeest bij Natuurpark Kronenkamp

Natuur

IVN organiseert in heel Nederland Fête de la nature 

NEEDE - De natuur beleven en ontdekken, dat is het doel van ‘Fête de la nature’. Het wordt het derde Natuurfeest op 4 september bij Natuurpark Kronenkamp in Neede.

Fête de la nature is een natuurfeest geïnitieerd door de IVN, dat op meerdere plekken in Nederland wordt gevierd. Op zondag 4 september wordt Fête de la nature georganiseerd bij Natuurpark Kronenkamp in Neede. Vanaf 12.00 uur kunnen kinderen met hun ouders genieten van het mooie park dat hier is gerealiseerd en deelnemen aan verschillende workshops.

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals een speurtocht over het natuurpark. Kinderen mogen braakballen pluizen; zelf kijken welke botjes ze in de braakballen vinden. Ze kunnen zich creatief uitleven bij verschillende workshops en vermaken bij de speelplek. Scouting Neede zorgt ervoor dat er broodjes op het vuur gebakken kunnen worden. Het 360 graden theater is deze dag toegankelijk voor publiek en wordt dan als klanktempel gebruikt.
De activiteiten richten zich op kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar, maar iedereen is welkom. Het natuurfeest start om 12.00 en duurt tot 16.00 uur. Met om 14.00 uur een fantastische voorstelling ‘BOOM’; een ode aan de boom.
Deelname is gratis, echter wordt een vrije gift zeer op prijs gesteld. Deze dag wordt door vrijwilligers gedragen. De giften worden gebruikt om de kosten te dekken en de vrijwilligers van een hapje en een drankje te voorzien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo