Volharding luidt het jubileumjaar met een non-stop showconcert, met medewerking van de band Reflexxion. Foto: PR
Volharding luidt het jubileumjaar met een non-stop showconcert, met medewerking van de band Reflexxion. Foto: PR

Jubileumjaar Volharding van start met non-stop showconcert

Muziek

BORCULO - De jubilerende muziekvereniging Volharding trapt zaterdag 20 april het jubileumjaar af met een non-stop showconcert onder begeleiding van de band Reflexxion. In Muziekcentrum Borculo wil de negentigjarige laten zien dat ze nog springlevend is.

Met het thema ‘90’s, dat betrekking heeft op het 90-jarig jubileum van de vereniging, gaat de muziekstijl alle kanten op. “Alle muziek wat maar te maken heeft met 90 kan de avond voorbij komen”, legt Stefan Woestenenk van Volharding uit. Zaterdagavond speelt het harmonieorkest in een ware showopstelling met in het midden de band Reflexxion. Een gitaar, basgitaar, twee piano’s en een zanger en zangeres geven deze avond een extra impuls. “En na afloop zullen zij de afterparty verzorgen.”

Het concert begint om 20.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. “We hebben een beperkt aantal stoelen klaargezet en veel hangtafels om zo de sfeer er gelijk al in te krijgen. De hele avond door kun je bij de bar terecht voor een lekker drankje. Vanaf 22.00 uur neemt de band het over en gaat de ‘90’s party nog tot middernacht door”, zo belooft Woestenenk.

De entreeprijs aan de zaal bedraagt 7,50 euro. De Vrienden van Volharding krijgen korting op de entree omdat zij de muziekvereniging het gehele jaar door steunen. Maar ook nieuwe vrienden kunnen met korting naar binnen. Bij de entree staan leden met een aanmeldstand voor de Vrienden van Volharding. “We hopen natuurlijk dat we zoveel mogelijk nieuwe vrienden krijgen die de vereniging steunen zodat wij kunnen doen wat we graag willen doen, het vermaken en plezieren met muzikale tonen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant