Buddy Wendersteyt en Dianne Marsman als Duo Buddy & Dianne. Foto: PR

Buddy Wendersteyt en Dianne Marsman als Duo Buddy & Dianne. Foto: PR

Buddy & Dianne presenten ‘Nieuw Begin’ in Borculose Synagoge

Muziek

BORCULO - Buddy Wendersteyt en Dianne Marsman maken als zangers al jarenlang furore. In een eerste periode toen zij beiden deel uitmaakten van de vermaarde Jan Ottinkband en later als duo. Aanvankelijk traden zij op onder de naam Popplay maar de laatste jaren vieren zij successen als het duo Buddy & Dianne. De synagoge in Borculo vindt het eervol dat het nieuwe programma van het tweetal, ‘Nieuw Begin’, binnen haar muren zijn première beleeft. Dat gebeurt op zondag 7 april.

Enige jaren geleden begon de wens die Buddy en Dianne samen al geruime tijd koesterden - als singer-songwriters een eigen repertoire opbouwen - vaste vormen aan te nemen. Naast akoestische (rock)ballads, country-rock- en popsongs die zij in een nieuw jasje staken, telt hun muzikale lijst inmiddels vele, vooral Nederlandstalige liedjes. Op dit moment is het duo bezig met de opnames van hun allernieuwste muzikale creaties, die zij in de Borculose synagoge voor het eerst live zullen zingen. Afgewisseld met akoestische nummers belooft het een sfeervolle en vooral persoonlijke voorstelling te worden. Het optreden van dit duo, waarvan de helft (Dianne) uit Borculo komt, mag je daarom niet missen.
Het concert van Buddy en Dianne begint om 14.30 uur in de synagoge, Weverstraat 4. De toegangsprijs is 15,00 euro donateurs betalen 12,50 euro.
Voor inschrijven en meer informatie over deze en andere activiteiten, zie de website. Telefonisch inschrijven: 0545-272754 of 06-2312 0401.


synagogeborculo.nl/activiteiten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant