Sfeerbeeld van Paaspop Zieuwent met op de achtergrond het paasvuur. Foto: Martijn Koolmees
Sfeerbeeld van Paaspop Zieuwent met op de achtergrond het paasvuur. Foto: Martijn Koolmees

Warm draaien voor Paaspop Zieuwent 2024

Muziek

ZIEUWENT – Inwoners van de gemeente Oost Gelre zijn nog maar net bekomen van het carnavalsweekend, of er kan alweer uitgekeken worden naar het volgende hoogtepunt: PaasPop Zieuwent. Met minder dan 40 dagen tot de komende editie, die op zaterdag 30 en zondag 31 maart plaats vindt, zijn de eerste namen onthuld. Met een uitgebreide programmering belooft het weer een heerlijk weekend te worden.

Vol enthousiasme en trots kijkt de organisatie van Paaspop Zieuwent terug op de editie van 2023, waarin de zondag zelfs uitverkocht raakte. Daarom is besloten voor de editie van 2024 weer uit te breiden. Met 2 podia is er gevarieerde line-up waar íedereen z’n danspasjes in kwijt kan.

Zaterdagavond: Grootste Nederlandse hits en lokale plaatjes
Van Dik Hout, één van Nederlands’ bekendste bands, is de headliner op de zaterdagavond. Met natuurlijk hun hit ‘Zo stil in mij’, maar ook nummers als ‘Meer dan een ander’ en ‘Alles of niets’. Ook kunnen fans van ABBA weer helemaal losgaan die avond op de hits van Gimme Gimme Gimme – een 7-koppige ABBA coverband. Als afsluiter zal YouTube fenomeen Daan Boom – alias The Dean, de avond in de tent dampend en stampend afsluiten.
Op het nieuw toegevoegde podium wordt die avond een heuse ode aan de Piratenmuziek gebracht door de lokale helden van het Nus die échte plaatjes zullen draaien.

Zondagavond: traditiegetrouw voor jong en oud!
Sinds een paar jaar is de Kinderdoemiddag niet meer weg te denken als de start van de Paaspopzondag. Vanaf 17.00 uur zijn de jongste festivalgangers van harte welkom om zich vermaken met allerlei leuke activiteiten. Na het ontsteken van het paasvuur om 20.00 uur, barst het feest in de tent ook weer los. Voor de vijfde keer zal Boh Foi Toch komen optreden op Paaspop. Het lijkt alsof de band ieder jaar populairder wordt, dus dat zal wederom høken worden onder begeleiding van de trekharmonica van Hans Keuper. Ook zal op zondag Jazzalike komen optreden, deze achtkoppige band met maar liefst vier blazers, zal ervoor zorgen dat niemand in de tent stil kan blijven staan. Op het andere podium zullen diverse DJ’s uit de regio ervoor zorgen dat er de hele avond gedanst, gesprongen en meegezongen kan worden: DJ JANIK, Fort Fiesta en Pim Pam Pompen.

Overige informatie
Paaspop Zieuwent vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Op zaterdag opent het terrein om 19.30 uur, op zondag start de Kinderdoemiddag om 17.00 uur en zijn bezoekers na het ontsteken van het Paasvuur welkom voor het avondprogramma.
Kaarten voor Paaspop Zieuwent zijn te koop via www.paaspop-zieuwent.nl/tickets. Ook voor meer informatie en de volledige line-up verwijzen we graag door naar www.paaspop-zieuwent.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant