De liveband Genius treedt op bij het Mega Skifeest optreden. Foto: PR

De liveband Genius treedt op bij het Mega Skifeest optreden. Foto: PR

Voetballers stappen in organisatie Mega Skifeest De Tapperij

Muziek

RUURLO - Voetbalvereniging Ruurlo verzorgt op zaterdag 27 januari voor het eerst een Mega Skifeest, in samenwerking met café-restaurant De Tapperij. Een feest dat De Tapperij in het verleden op touw zette met één van de seniorenwaterpoloteams van zwem- en waterpolovereniging Schuurman BZC.

Door Jan Hendriksen

“Dit recreantenteam van Schuurman BZC besloot met de organisatie te stoppen, maar dit mooie feest mocht natuurlijk niet verloren gaan”, zo was de gedachte van Hans Ribbers en Bart Geverink van De Tapperij.  Ribbers en Geverink gingen daarom op zoek naar een vereniging die samen met hun dit feest weer wilde opzetten. Beide mannen dragen VV Ruurlo een warm hart toe en toen was de keus snel gemaakt. VV Ruurlo was natuurlijk ook meteen enthousiast en er werden al snel vrijwilligers gevonden die graag wilden meehelpen om het feest te organiseren. Er werd een speciale commissie gevormd die samen met Hans Ribbers en Bart Geverink het programma heeft bedacht.

Twee mogelijkheden
Op zaterdag 27 januari zijn er twee verschillende mogelijkheden om aan het Mega Skifeest deel te nemen. Men kan om 18.00 uur beginnen met een team/buurt/bedrijf/vriendengroep en dan gezamenlijk gebruik maken van de winterbarbecue. Dit arrangement kost 27,50 euro. Obsa, de populaire dj uit Borculo zal dan alvast voor een Apres-Ski-stemming zorgen. De kaarten voor het avondprogramma (vanaf 21.00 uur) kosten tien euro. Dan zal de liveband Genius (met een aantal leden van topband Roxx) optreden en is de welbekende dj Bram Konings uit Neede van de partij om allerlei hits te draaien. Voor degenen die het mooiste verkleed komt hebben de organisatoren nog een leuke prijs in petto.
Toegangskaarten zijn te bestellen via onderstaande website.


mijnetickets.shop/feesten-at-detapperij

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant