Foto: Mañana Mañana
Foto: Mañana Mañana

Mañana Mañana verhuist naar 13, 14, 15 en 16 juni 2024

Muziek

LAREN - Het meest relaxte festival van Nederland verschuift een week vooruit en laat trouwe bezoekers profiteren van flinke korting met early bird-tickets.

Bandjes kijken middenin het bos, genieten van straattheater in een Franse kasteeltuin en ’s avonds samen jammen bij een groot kampvuur: dat is Mañana Mañana. Dit alternatieve kleine zusje van de Zwarte Cross ontstond in 2013 in het Achterhoekse Hummelo en is sinds twee jaar neergestreken op Landgoed Oolde in Laren (Gld.). Inmiddels heeft het festival een kleine maar trouwe schare vaste bezoekers, en verzamelen duizenden bezoekers zich jaarlijks op de camping.

Organisator De Feestfabriek laat weten dat de kaartverkoop voor de komende editie van Mañana Mañana begint op 1 februari 2024. Er komt een early bird-systeem met drie fases, waarbij de eerst verkochte tickets het voordeligst zijn.

Mañana Mañana is een kleurrijke mix van muziek, theater en natuur. Muzikale fijnproevers, doorgewinterde hippies, gezinnen met jonge kinderen en buurtbewoners voelen zich thuis bij de knusse sfeer en de idyllische locatie. De line-up wordt vanaf januari bekend gemaakt. Verwacht een bont palet aan aanstormend talent en verrassende optredens in bijna elk denkbaar genre.

Foto: Mañana Mañana

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo