The Heartstrings. Foto: PR

The Heartstrings. Foto: PR

The Heartstrings in De Mattelier Groenlo

Muziek

GROENLO - Een eerder optreden op 29 september werd uitgesteld in verband met ziekte van de – in Lichtenvoorde geboren – zangeres Maartje Waanders. Maar op zaterdag 25 november wordt het podium van De Mattelier alsnog in beslag genomen door de Americana-formatie The Heartstrings. 

De formatie bestaat uit zanger/gitarist Tom Schraven en de zangeressen Marijke Nuchelmans (Kockengen) en Maartje Waanders. Zij worden muzikaal bijgestaan door Dennis Weelink op toetsen en percussie. De drie zangers, die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene en hun eigen albums hebben uitgebracht, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor country-muziek ontdekten.

Three chords and the truth, dat is wat de Americana-formatie The Heartstrings op 25 november komt brengen! Met persoonlijke verhalen achter de liedjes: recht uit het hart. Het sprankelende kwartet staat bekend om hun loepzuivere samenzang; meerstemmig en persoonlijk. Zij laten hun eigen visie los op bekende en minder bekende liedjes, geïnspireerd door Americana: popmuziek met country- en folkinvloeden. 

Het publiek beleeft klassiekers en verborgen pareltjes van o.a. artiesten als Carrie Underwood, Little Big Town, The Chicks, Lady A, Emmylou Harris, Brandi Carlile, Dolly Parton en Crosby, Stills & Nash. Maar ook hits van popartiesten van nu worden in hun avontuurlijke ‘Heartstrings-jasje’ gestoken. Een avond vol muzikale verrassingen!

Tickets zijn online te bestellen via demattelier.nl/tickets, maar ook verkrijgbaar aan de zaal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo