Care fot Music en Joë's Mystery Band treden op in Theater 't Spieker.
Care fot Music en Joë's Mystery Band treden op in Theater 't Spieker.

Gratis optreden popkoor Care for Music

Muziek

EIBERGEN - Het Eibergse popkoor Care for Music treedt zondag 19 november tussen 16.00 en 17.00 uur op in de foyer van theater ’t Spieker in Eibergen. Het koor doet dit samen met de band van Joë de Visser, de vaste pianiste van het koor. De toegang is gratis met de mogelijkheid voor een vrije gift.

Sinds het aantreden van dirigent Gerard Berentsen uit Rekken heeft het popkoor Care for Music nog niet vaak opgetreden. De hoogste tijd dus om inwoners van Eibergen en omstreken te laten horen hoe het zich heeft ontwikkeld en welke nummers aan het repertoire zijn toegevoegd.

Tijdens het concert treedt ook de band op van de Eibergse conservatorium-studente Joë de Visser. De pianiste heeft samen met een aantal medestudenten een band gevormd en zorgt voor een mooie afwisseling met de popsongs van het koor.

Kom Zingen
Het optreden van Care for Music komt na de zangclinic voor mannen; een samenwerking van drie Achterhoekse koren. Met deze clinic willen men mannen enthousiast maken voor het zingen in een koor. Het Eibergse popkoor is één van de deelnemers aan dit initiatief. Inmiddels zijn twaalf mannen begonnen aan de clinic met als motto Kom Zingen. Tijdens de clinic kan men ontdekken hoe leuk het is om in een koor te zingen en welk genre hen het meest aanspreekt. Meer informatie is te vinden op de website komzingen.nl. Het is de bedoeling in het voorjaar van 2024 een nieuwe clinic te organiseren.

Gratis
Het optreden van het koor en de band is gratis toegankelijk, bezoekers krijgen aan het eind de mogelijkheid een vrije gift te doen. Zo kan iedereen kennismaken met koorzang. Iedereen is van harte welkom om zondag 19 november in de foyer van ’t Spieker te komen kijken en luisteren. Het concert is van 16.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo