De zeskoppige band Might B Loud. Foto: PR

De zeskoppige band Might B Loud. Foto: PR

Coverband Might B Loud laat in Borculo zangeressen debuteren

Muziek

BORCULO/RUURLO - Muziekliefhebbers kunnen zich op zondagmiddag 26 november bij De Hoeksteen in Borculo opmaken voor een namiddag optimaal genieten met de coverband Might B Loud. Deze zeskoppige band, met twee nieuwe zangeressen, staat bekend om haar stampende gitaarsolo’s en stevige backline. Bij de optredens van deze in 2016 opgerichte pop- en rockband kan men niet stil blijven staan.

Door Jan Hendriksen

Met een diversiteit aan nummers en stijlen wordt het voor jong en oud een namiddag om de handrem eraf te gooien. Might B Loud speelt covers van onder meer Anouk, Guns N’ Roses, Volbeat, K ‘s Choice, Gary Moore en Alanis Morisette. Voor bezoekers is het optreden een meezingfeestje met onder meer nummers als ‘Sweet Child O’ Mine’, ‘Bad Romance’ en ‘Waterloo’.
De roots van de band liggen in de Achterhoek. De leden zijn Rik te Plate uit Beltrum (sologitarist), Imke Jelier uit Ruurlo (zangeres), Robert Visschers uit Vorden (drums), Marjolijn van der Zaag uit Borculo (zangeres), Wouter Groot Zevert uit Ruurlo (slaggitarist) en Ferenc Greiner uit Eibergen (basgitarist). Wouter Groot Zevert is het enige lid van Might B Loud die er vanaf de oprichting in 2016 bij is. Voor de ervaren zangeres Marjolijn van der Zaag, die dit jaar aan onder meer The Passion deelnam is het optreden haar eerste ‘thuiswedstrijd’ in Borculo. Voor Imke Jelier, die aan enkele edities van Reurle Live deelnam, is op 26 november het optreden bij De Hoeksteen haar debuut bij Might B Loud.
Het optreden begint om 18.00 uur. Toegang gratis vanaf 17.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant