Henry van Loon speelt The Legend of Springsteen in Openluchttheater Eibergen. Foto: PR
Henry van Loon speelt The Legend of Springsteen in Openluchttheater Eibergen. Foto: PR

Henry van Loon en The Legend of Springsteen in Openluchttheater Eibergen

Muziek

EIBERGEN – Een Nederlandse cabaretier en een band met internationale grootheden die een eerbetoon brengen aan ‘The Boss’ Bruce Springsteen: Openluchttheater Eibergen brengt een veelzijdig programma dit seizoen.

Op zaterdag 10 juni staat cabaretier Henry van Loon met zijn soloprogramma ‘Jannie the showdog’ in het openluchttheater. Henry kreeg zijn hond Jannie en niet lang daarna brak een wereldwijde pandemie uit. Midden in de pandemie werd zijn dochter geboren. Deze show gaat over deze (soms zware) tijd van bezinning. Wie is ‘de Henderball’ nou echt? Wat wil hij? ‘Jannie the Showdog’ is een afwisselende voorstelling die zowel hilarisch als kwetsbaar is. NRC en de Volkskrant beloonden hem met 4 sterren.
The Legend of Springsteen is een ‘niet te stoppen stoomtrein van een ervaring’ waarin alle stadionrockklassiers van Bruce Springsteen gespeeld worden. ‘Born in the USA’, ‘Glory Days’ en Born to run’: dit is slechts een greep uit zijn enorme verzameling recordbrekende hits. Deze internationaal gerenommeerde muzikanten hebben de wereld rondgereisd met grote artiesten als Journey, Joe Cocker en Bonnie Tyler en staan op zaterdag 8 juli in Openluchttheater Eibergen.
De online ticketvoorverkoop van beide shows start zaterdag 18 maart om 10.00 uur. Die voor The Legend of Springsteen is uitsluitend voor donateurs. Als er kaarten overblijven is er vanaf maandag 20 maart 10.00 uur nog een vrije online verkoop. Tickets voor Henry van Loon kosten in de voorverkoop 24 euro, voor The Legend of Springsteen is dat 22,50 euro. Deze bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo