Motel Westcoast met One of These Nights. Foto: Piet Douma

Motel Westcoast met One of These Nights. Foto: Piet Douma

pdf.grafie.nl

Motel Westcoast zingt Eagles in Theater ’t Spieker

Muziek

EIBERGEN - Muziekblad OOR schreef: ‘Zelden vier stemmen gehoord die zo goed bij elkaar passen met zo’n hoog niveau’. Daar tekent de formatie Motel Westcoast voor, die op 10 februari met het programma ‘One of these nights’ te gast is in theater ‘t Spieker in Eibergen.

Bijna 200.000 bezoekers zagen inmiddels deze fantastische muziekproductie. Belangrijk kenmerk van deze show is de meerstemmige zang op misschien wel ‘olympisch niveau’. Zoals de naam van het programma al doet vermoeden wijdt Motel Westcoast een gehele set aan de legendarische Eagles. Na de pauze volgen songs van de Beach Boys, Crosby Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Joni Mitchell.
Motel Westcoast brengt tien man op het podium onder wie Syb van der Ploeg (De Kast), Edward Reekers (Kayak) en Brenda Bee en een vijfkoppige band met onder meer Hubert Heeringa. ‘Special guest is de Zuid-Afrikaanse zangeres Dilana Smith. De aanstekelijke muziek zorgt avond aan avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers.’Sommigen zien hun jeugd weer aan zich voorbij trekken, anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes. Maar voor iedereen jong en ‘oud’ is het volop genieten van deze top show.
De voorstelling begint om 20 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, via de website of op woensdag en donderdag van 14 tot 16 uur bij de theaterkassa.


Theaterspieker.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant