Boh Foi Toch is altijd goed voor een bomvol Theater 't Spieker. Foto: PR

Boh Foi Toch is altijd goed voor een bomvol Theater 't Spieker. Foto: PR

Boh Foi Toch zet ‘t Spieker op de kop

Muziek

EIBERGEN De Achterhoekers van Boh Foi Toch zitten al ruim dertig jaar in het vak en vierden in 2020 hun jubileumjaar. Op 28 januari zijn de immer-krachtige ‘boerenjongs’ weer terug in Theater ’t Spieker met hun prachtige optreden ‘Toe Dan Moar’ en dan laten ze weer ‘duftig’ van zich horen en kan het publiek weer luidkeels meezingen met hun puur Achterhoekse liedjes zoals onder meer Beernd van Kuperi-j en Vrouw Begeerdink.

Voor wie weer eens een avond ongecompliceerd wil genieten, is een avond Boh Foi Toch een echte aanrader. Naast vele muzikale hoogtepunten zijn er ook gevoelige snaartreffende liederen en zal Hans Keuper het publiek vermaken met mooie Achterhoekse anekdotes en verhalen zoals hij dat kan.

Een gelegenheid om even alle beslommeringen te laten voor wat ze zijn en de 28ste vanaf 20.00 uur een lekker avond in Theater ’t Spieker te beleven. Boh Foi Toch is in Eibergen altijd volledig uitverkocht, dus kom snel in actie om een toegangskaart te bemachtigen op de website van ‘t Spieker.

https://theaterspieker.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant