Vocal group @Seven viert haar 25-jarig bestaan. Foto: PR

Vocal group @Seven viert haar 25-jarig bestaan. Foto: PR

Sing a Song en @Seven jubileren met muziekweekend in Vorden

Muziek

RUURLO/VORDEN - Twee Ruurlose zanggroepen, kinderkoor Sing a Song en de vocal group @Seven, verzorgen van 11 tot en met 13 november een bijzonder muziekweekend in Theater Onder de Molen in de Lindesche Molen in Vorden. Vocal group @Seven viert haar 25-jarig jubileum en kinderkoor Sing a Song bestaat maar liefst 35 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt het publiek mee op reis genomen in de breedste zin van het woord. 

Vaak komt van uitstel afstel. Dit geldt gelukkig niet voor het jubileumconcert van Sing a Song onder leiding van Karin Hukker en @Seven onder tijdelijke muzikale leiding van Alex Leenders en Leonie de Wit. In 2021 zou officieel het jubileum van beide koren zijn. Helaas kon dit vanwege de welbekende pandemie niet doorgaan. Maar nu worden de bezoekers in het thema ‘Op reis’ meegenomen op een prachtige muzikale tocht. In vogelvlucht de wereld rond, vergezeld door mooie stemmen en muziek.
Het belooft een afwisselend programma te worden waarin muziek en enthousiasme voorop staan. Dat er binnen @Seven veel muzikaliteit is zal zeker blijken. Tijdens het optreden zal de groep in wisselende samenstellingen in zowel zang als instrumentale begeleiding te horen zijn. Daarnaast begeleidt Harm Klein Geltink de vocalgroup op gitaar. Sing a Song wordt muzikaal begeleid door Lotte van Duren op piano en Imke Jelier op dwarsfluit.

Toegangskaarten
De eerste twee avonden, op vrijdag 11 en zaterdag 12 november worden muzikaal ingevuld door @Seven. Het begint om 20.00 uur. Kaartjes voor deze avonden kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via e-mail atsevenconcert@gmail.com. Sing a Song zal het weekend op zondag 13 november feestelijk afsluiten. Dit concert begint om 11.00 uur. Voor dit optreden kunnen via e-mail singasongconcert@gmail.com de kaartjes worden gereserveerd. Entree is opnieuw 10 euro en kinderen tot en met twaalf kunnen mee voor 2,50 euro per kaartje.

Kinderkoor Sing a Song zingt al 35 jaar. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant