For Fun treedt op in Geesteren. Foto: Jaap Baart

For Fun treedt op in Geesteren. Foto: Jaap Baart 

Sixtiesband For Fun brengt avond vol nostalgie bij Baan

Muziek

GEESTEREN - Maak kennis met For Fun, de Twentse sixtiesband, bestaande uit een zevental enthousiaste en gedreven muzikanten, die de muziek uit de zestiger - en zeventiger jaren honderd procent live laten herleven.

De band in de huidige samenstelling bestaat uit: Hans Harmsen (drums); Reza Jasper (solo/slaggitaar); Jos Klein Nagelvoort (leadzang); Edward Oostendorp (toetsen); Jan Ravenshorst (solo/slaggitaar); Johan Schutte (slaggitaar); Onno de Vries (basgitaar). Naast een aantal instrumentale nummers, staan de bandleden garant voor een uitgebreid repertoire met meerstemmig gezongen hits uit de tijd, die ze zeer bewust zelf hebben meegemaakt, want ze hebben destijds deel uitgemaakt van diverse bands en orkesten.

De techniek en het geluid worden verzorgd door de eigen geluidstechnicus, John Hassink. Samenvattend: For Fun, dé band voor een gezellige avond met live muziek, vol herinneringen en nostalgie is te beleven op zaterdagavond 29 oktober bij Café Restaurant Zalencentrum Baan, aan de Dorpsstraat 6 in Geesteren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo