Treadle. Foto: PR

Treadle. Foto: PR

Eerste KUDO’S weer van start bij Taste

Muziek

GROENLO - Zaterdag 17 september weer de eerste KUDO-avond in Taste. De KUDO-avonden zijn bedoeld voor bands die: de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen.

Deze keer treden de volgende bands aan.

Face the Melon
Face the Melon is een akoestische band uit Deventer bestaande uit drie muziekvrienden die al jarenlang actief zijn in de Nederlandse muziekscene. Hoewel ze alle drie vanuit een andere muzikale achtergrond komen, variërend van jazz, metal en punk spelen ze nu het liefst bekende en minder bekende indie/rock/americana covers.

Backroad
Emma, Anton, Frank, Carmen, Sandra en Johan vormen samen Backroad, rock coverband uit Hengelo. Zij spelen de lekkerste rock klassiekers uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.

Treadle
In hun energieke shows spelen ze een ruim eigen repertoire dat varieert van rock tot hardrock tot punk. Eén ding is in ieder geval zeker: er wordt gedanst. Treadle is een formatie bestaande uit drie Twentse beste vrienden die uit pure passie muziek zijn gaan maken. Ze hebben al de nodige podia en festivals plat gespeeld en zijn nog lang niet van plan hiermee op te houden.

Ze zijn geïnspireerd door bands als Nirvana, Arctic Monkeys, Pearl Jam en Nothing but Thieves.

De KUDO-avond start om 21.30 uur. De entree is gratis. Meer informatie: www.rockcafetaste.nl/kudo 

Rockcafé Taste. Foto: Ariane van Ginneke/archief Achterhoek Nieuws

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo